We help the world growing since 2012

СО.

челична конструкција

Производството на челични конструкции се фабрикува како поединечни елементи од кои се склопуваат рамки на згради и конструкции на градилиштата.За спојување на конструктивните челични членови се користат два спојка: заварени шевови или завртки.

Структурните челични работи се изработуваат со употреба на челични легури, потрошен материјал за заварување (електроди, жица за заварување, флукс, заштитни гасови) завртки и навртки.Челичните конструкции се направени главно од нискојаглероден и ниско-квалитетен челик од различни профили.

Производството на челични конструкции се состои од голем број операции за кои се организирани основни фабрики за производство.Тука спаѓаат продавница за метална подготовка со магацин, продавница за преработка на делови, складиште за полупроизводи, продавници за монтажно заварување, сликарство и складиште за готови производи.
Производството на градежни конструкции е индивидуално и софистицирано.LS STEEL произведува различни конструкции за различни згради и конструкции од различни сорти на челик.Ограниченото време на носење, потребата да се придржувате до строгите рокови за секвенционирање и сложеност за склопување на различни типови структури бараат систем за управување кој е одговорен и флексибилен.
Произведуваме челични конструкции за различни типови на згради и полиња: логистички комплекси, земјоделски магацини, комерцијални простори, специјални засилувања за згради и многу повеќе.Ве молиме имајте предвид дека покрај самите челични конструкции можеме да ги доставиме и до местото на склопување и да ги инсталираме.


Време на објавување: Ноември-04-2022 година